Suurpellon palvelukysely

Espoon kaupunki on avannut verkkoon karttakyselyn, jolla kerätään yrittäjien ja asukkaiden näkemyksiä Suurpellon yritys- ja palvelumaailman kehittämiseksi. Kyselyyn voi vastata 31.10.2016 asti osoitteessa:

https://maptionnaire.com/fi/1690/

 

Suurpellon rakentuminen on hyvässä vauhdissa ja tulevaisuudessa alueella asuu yhteensä 17 000 asukasta seuranaan vireä yrittäjäyhteisö. Alueen edistäminen perustuu vankkaan tahtoon ja valmiuksiin muodostaa kaupunginosasta ainutlaatuinen palanen Espoota. Rikkaan palvelutarjonnan näyttämöksi hahmottuu pian uusia palvelukortteleita.

Suurpellon yhdessä asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa tuotetun visiotyön perusteella kansainväliseen Suurpeltoon halutaan lähiruokaa ja runsaasti erilaisia liikuntapalveluita. Mutta minkälaisia palveluita ja yrityksiä teemojen takaa pitäisi löytyä? Vai pitäisikö Suurpeltoon sittenkin sijoittaa jotain ihan muuta? Entä minne uudet palvelut olisi paras sijoittaa? Mitä parannettavaa Suurpellosta löytyy?

Karttakysely on avattu kootakseen näkemyksiä näihin ja moniin muihin kysymyksiin siitä, miten Suurpellon toivotaan kehittyvän jatkossa.