Suurpellon Keskuksen nimikilpailu

Suurpellon Keskukselle halutaan nimi ja sen myötä julistetaan nimikilpailu, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 1 kpl 50 € arvoinen lahjakortti Riva del Garda parturikampaamoon sekä 2 kpl 30 euron arvoista lahjakorttia voittajien valitsemaan Suurpellon Keskuksen liikkeeseen.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Suurpellon Keskus

OSALLISTUMINEN

Keksi kiva nimi Suurpellon Keskukselle ja jätä nimiehdotuksesi keskuksessa sijaitsevaan vastauslaatikkoon tai kilpailulomakkeella osoitteessa www.suurpelto.fi.

Liitä mukaan lisäksi oma sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa. Nimiehdotuksia max. 2 kpl /osallistuja. Kaikki nimiehdotuksen 31.12.2018 mennessä jättäneet osallistuvat palkintojen arvontaan.

KILPAILUAIKA JA ARVONTA

Suurpellon Keskuksen nimikilpailu päättyy 31.12. Voittajat arvotaan tammikuun 2019 alussa ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla.

PALKINNOT

Kilpailun palkintona arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 1 kpl 50 € arvoinen lahjakortti Riva del Garda

-parturikampaamoon sekä 2 kpl 30 euron arvoista lahjakorttia voittajien valitsemaan Suurpellon Keskuksen liikkeeseen. Palkintoja ei voi siirtää eteenpäin tai muuttaa rahaksi. Lahjakorttien toimituksesta voittajille sovitaan voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Onnea arvontaan!

Mikäli voittajia ei tavoiteta kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uudet voittajat. Lahjakortti on voimassa 3 kk kilpailun arvontapäivämäärästä eteenpäin. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen ja sen käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki oikeudet ehdottamaansa nimeen järjestäjälle.

Järjestäjällä on oikeus nimen julkaisuun, sen käyttöön markkinoinnissa ja tuotemerkkinä, sen käyttöön kaikessa toiminnassaan, sen luovuttamiseen edelleen sekä nimen mahdolliseen rekisteröimiseen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai

korvausta. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Osallistujien antamia tietoja käsitellään vain nimikilpailun yhteydessä. Kaikki tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä.

OSALLISTU KISAAN ALTA: