ASUNNOT

Suurpellon kerrostalot ovat asumisoikeus- vuokra- ja omistusasuntoja. Arvioltaan noin 46 % tulee olemaan vapaarahoitteista- tai asumisoikeustuotantoa. Rakennuttajat ovat varanneet vuokra-asuntotuotantoon 20 %, ja 43 % asuinrakentamisesta on vielä vailla päätettyä rahoitus- tai hallintamuotoa.

Kysyntä ja markkinatilanne ohjaavat rakennuttajien päätöksentekoa Suurpellon rakentumisen ajan  seuraavat kymmenen vuotta. Uudenlaiset asumisen vaihtoehdot luovat valinnanvapautta. Asuntojen tullessa ennakkomarkkinointiin, ne julkaistaan Suurpellon verkkosivuilla. Asuntojen varauksesta ja myynnistä huolehtivat rakennuttajat.


OMISTUSASUNNOT

Kodin omistaminen luo turvallisuutta ja pysyvyyttä, jota monet arvostavat. Suurpellon pääasiallinen asumismuoto tulee olemaan omistusasuminen. Suurpellon omistusasunnot ovat luonnon lähellä ja muodostavat yhdessä korkealuokkaisen asuinalueen, jossa on hyvä asua ja elää. Ota yhteys suoraan rakennuttajaan, kun haluat tutustua omistusasuntoihin ja tietää niiden varaustilanteen.


ASUMISOIKEUSASUNNOT

Asumisoikeus on moderni asumisvaihtoehto. Asumisoikeusasuntoon pääsee asumaan maksamalla asumisoikeusmaksun, joka on 15 % asunnon hinnasta, sekä kuukausittaisen käyttövastikkeen. Asunnot pysyvät aina asumisoikeusasuntoina. Kun asumisoikeudesta halutaan luopua, maksetaan sijoitus takaisin rakennuskustannusindeksillä korjattuna. Kun haluat tutustua vapaana oleviin asuntoihin, ota yhteys suoraan rakennuttajaan. Klikkaamalla painiketta 'asumisoikeuskohteet', näet ajantasaisen tilanteen.


VUOKRA-ASUNNOT

Vuokra-asunto on hyvä vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin.